Losissa Lihomassa

Aina ku mä tiedän matkustavani Kaliforniaan, mä yritän ennen reissua vähä alkaa säätelee omia ruokailu tottumuksia ihan sen takia koska mä tiedän et siel lähtee ihan lapasesta, ja niin on kans tarkotus. Mä syön Suomessa todella epäsäänöllisesti, kiiressä tulee syötyy kaikkee kuraa, koska must tuntuu et hyvii safkapaikkoi on loppujen lopuks aika vähän.. Losis taas, vaik oiski kyseessä roskaruoka tai mikä ikinä, tuntuu et mihin tahansa menee saa sielt hyvää safkaa..
Mä oon mies joka ei syö nälkään vaan himoon, ja se tulee etenkin esiin Jenkeis, saatan välil vetää kolmeki lämmintä safkaa päivässä ku himas hädin tuskin yhtä vetää.. Ja se johtuu just siit et kaikkee hyvää on tarjolla joka toisessa kadunkulmassa..

Jokaisella bensiksellä on ihan eri kaliiberi juotavaa ku himas, on nättii aina testailla kaikkii spessui, vaik Kokkolaa tulee kyl aika paljon vedettyy..

Welch´in Grape sooda on yhtä mun lempi limuista, sitä saa mm. Stokkan F8 ja Behnfordsilta WTC plazasta.. mutta valitettavasti ei lasipullosta..

Yks mun lempipaikoista Losissa käydä safkaamassa on Hollywoodissa Farmers Marketissa Loteria Grillis vetää tacoja ja kunno papuja, nachoja kunno juustokuorrutuksella ja niiden home made mansikka mehua.... mmmm


Jos tekee mieli vetää ihan överiks, on aina Pink´s.. Tää jointti on alottanu ihan samanlaisesta hodarikojusta 70v sitte ku mitä näkee Stadis yöl joka puolella, ja sit kaboom.. Nykyään näiden hodarit on niin suosittuja et sinne on aika pitkälle AINA noin 45min pitunen jono... mut voin kertoa.. Ne hodarit on todellakin odottamisen arvosia.. Mä otin eräänä aurinkoisena sunnuntaina Man Vs. Food kaltasen haasteen ja vedin sellaset hodariöverit et oksat poes.. toimii.


Samalla Farmers Marketilla löytyy kans Pampas Grill joka on Loterian ohessa yks koko sen mestan suositummista mestoista ja siel saa jonottaa kans oman aikansa.. Brasilialainen rafla jossa on sellane seisovapöytä tyylinen ratkasu jossa safka maksetaan punnituksen perusteella.. Tarjolla niin paljon kaikkea hyvää höystettä ja hiilillä grillattuja erilaisia lihoja.. Tuolla tulee käytyy paljon..

Sit ku iskee makeen nälkä on aina Yougurtland.. Seinässä on noin 20 erimakusta pehmiskoneen tyylistä laitetta, josta jokaisesta saa mahtavia makuja, aina vaniljasta, pistaasiin, mangoon, ja lista vaa jatkuu, jonka jälkee siihen päälle saa laittaa sellasista laareista haluamiaan mausteita.. Itse heitin toiselle puolelle vaniljan päälle vähä juustokakun paloja, valkosuklaa paloja, ja taikina palloja.. Toiselle puolelle mangon päälle vähä mansikkaa, M&M karkkei, ja ananasta.. Keepin it fresh..
Wolfgang Puckin sushit tuli testattua WP24sessa, kuten aikaisemmin tuli jo ilmi..

Jonka jälkee upotettiin korismatsis lisää hodareita..

Mä en normaalisti polta mut Swhisha Sweetsin Cigarillot vaan maistuu hyvälle, ja sillon tällön tulee laitettua pölli palaa.. Maistuu ihan samalta ku toi Welch´in Grape sooda..

Kävin kans Hermosa biitsin holleilla testaamassa Jackasseistä tutun Weemanin oman Taco mestan, joka on oikeesti aika kova.. Se on kuulemma kova syömää tacoja ja päättäny sit vaa laittaa pystyy oman mestan.. Chronicilla nimessä ei kuulemma ole mitää tekemistä purple hazen kanssa. Kuulemma. Sisällä pyöli töllöis urheilu ja kattoja koristi legendojen dekit. . Mitä muuta mies enää kaipaa?Jos sä oot sitä mitä sä syöt ni musta meinas tulla meksikolainen tän reissun aikana, oli kysees rafla tai back yard BBQ, oli mun menussa tacoja.. ja mitä enemmän papuja sitä parempi!


Kalifornia on kans erittäin otollinen paikka silmänruualle, ja kauniita mimmejä tulee vastaan joka paikassa.. Erityisesti joutuu antaa bojoi siit miten paljon tyylikkäästi poukeutuneita mimmei sielt löytyy..

Mun all time favorite mesta on edelleen IN-N-OUT, se on perheyritys joka tekee hampurilaisia ilman mitää extra bullshittiä.. Tälläne sattuu sijaitsemaan mun hotellin naapuritontilla, joten muutaman kerran on tullu koluttua läpi..
Listalla on yksikertasesti hampurilainen, juustohampurilainen ja tuplajuusto.. MUTTA... löytyy salaisia reseptejä jotka vaan pitää tietää.. mm. Tuplan voi tilaa Protein Style, jolloin leivät korvataan salaatilla.. Tai sitten henkilökohtainen salasuosikki, The Flying Dutchman, jolloin tarjottimelle läjähtää kaks pihviä pelkkänä ja kaks slice cheddaria niiden välissä.. Erittäin hieno tapa ruokailla mikäli haluaa korostaa lihan ja juuston makuja.. Oikeesti ihan sika hyvä, heh..
Mikä sua houkuttaa näist eniten?

Tsekatkaa Snoopin uus biisi ja video... Tuttui maisemia... EL Lay!

10 kommenttia:

Jannina kirjoitti...

Ens Losin keikalla käyppä kokeilee Laguna Beachilla Mosun nimistä sushi raflaa! kokemisen arvonen, ehdottamasti! :)

Madde kirjoitti...

OMG mulla tuli nälkä..:D ja just aattelin alottaa mun terveelliset elämäntavat kevään..Kiitti shafi..:D

Anonyymi kirjoitti...

Näyttää kyl erittäin helmeltä mestalta!
Nälkä tulee ku kattelee noit herkkuja...

Anonyymi kirjoitti...

om nom nom! mä voin melkein kuulla sun verisuonten tukkeutuvan :D

Roosa.K kirjoitti...

voi luoja! hyvä illalla kattoo tämmösiä kun on nälkä! kiitos huh

Jenna kirjoitti...

Huhhuh, sori mut kaikki noi ruuat näyttää ihan todella kuvottavilta! Vaik syönki lihaa ja välillä rasvastakin safkaa nii noi menee jo todella paljon yli. Toi jäätelöannos sen sijaan uppois. :)

Heh, mua nauratti toi sun kommentti liittyen kauniisin naisiin ja siihen että ne pukeutuu tyylikkäästi, ja sit perään noi muutamat kuvat mis mimmeil on kaikkee muuta ku tyylikkäät kuteet päällä. :D Mut et varmaan tarkottanu just kyseisiä naishenkilöitä.

Mut joo, helmi blogi, tykkään ihan sikana sun matkailujutuista. :) Mielenkiintoista tekstiä mut blogin ulkoasuun vois kiinnittää vähän huomiota.

Anonyymi kirjoitti...

hyi, katoin että yhteen sun meksikolaisannoksista oli tungettu cilantroa! En voi sietää sitä maustetta!

Muuten tuli kyllä niin vesi kielelle :) toi hampurilainen ilman sämpylää on hyvä karppivaihtoehto!

Anonyymi kirjoitti...

ootko sä rikas kun sä matkustelet noin paljon?:)
ja onko sun suku ja sä ite muualta kuin suomesta?

Anonyymi kirjoitti...

jesus christ mitä mättöö. voisin lähtä losiin pelkästään safkan perässä. en kiertäis kattomassa yhtään kulttuurikohdetta. tai kait noi safkapuljut on sitä yybereintä kulttuuria?

so fresh kirjoitti...

Erittäin tyylikkäitä losipostauksia! Toivottavasti on lisää tulossa ja joku LA guide ois kova!