2010 Parhaat Palat

Mä edellistä matkapostausta tehdessäni aloin kaivelemaan fotokansioitani ja fiilistelee kuluneen vuoden kaikkii kuvia. Oon ollu paljon reissussa ja mun ihmissuhteet on kärsiny siitä paljon, ja oon yrittäny levittää balsamia haavoihin aina ku oon ollu maisemissa. Mä oon paljon ehtiny kans Suomes duunaa paljon juttuja ja mul on ollu frendien kans paljon hyvii keikkoi. Mahtavia päiviä jotka on muuttunu illoiks, jatkunu yöks, jota on seurannu aamu ja taas ollaa menty.

Mä tunnen oloni etuoikeutetuksi siitä miten hyviä tyyppejä mulla on ympärilläni, arvostan ystäviäni todella paljon, ja vaikka musta tuntuu et on vaikea tehdä enää parempaa vuotta ku mitä 2010 on ollu, mä en epäile hetkeäkään etteikö se ois mahollista vuonna 2011.

Kiitos kans kaikille lukijoille kuluneesta vuodesta, niin uusille kuin vanhoillekkin. Jos ootte uusia täällä, osallistukaa vasemmalta löytyvään kyselyyn.. Seuratkaa Diamonds & Pearls blogia Twitterissä, liittykää lukijaks Blog Lovingissa, Blogilistalla ja Bloggerissa, missä ikinä, linkit löytyy kans vasemmalta. Ja jos tuutte vastaan kaduilla tai toreilla, tulkaa vetää hihasta, niinku monet onkin tänä vuonna tullu, respect.

Vuosi 2011 alkaa Kalifornia postauksilla Los Angelesistä joita en malta venaa et pääsen laittaa ilmoille.

Hyvää uutta vuotta kaikille, ja kiitos vielä kerran.5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hei komistus, saako sua tulla yrittää pokaamaan stadin baareissa jos näkee?:P vai ootko kenties varattu?

- sinkkutyttö espoosta -

maura- kirjoitti...

sun blogis on aivan mahtava, yks parhaista. täynnä just sitä elämän iloa ja nauttimista, mikä monilta puuttuu.
kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

sul on paras hymy ikinä! ja kiitos blogistas :) hienoo luettavaa henkilöltä kenel näyttää olevan prioriteetit kunnossa..

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta! kiitos jakamisesta ja hyvistä viboista. T

Anonyymi kirjoitti...

Blogia lukiessa tulee fiilis, että kaikki on mahdollista ja taivas on vaan rajana, huippua! Ihana, kun joku osaa nauttia elämästä ja jaksaa jakaa sen muiden kanssa!

Happyyyy new year!