Mobile Update: iPhone 4

Oli aika siirtyä seuraavalla tasolle mobiiliteknologiassa ja jättää taakse kumisaappaat. Solmin tänään 24kk kestävän suhteen jo sopimuksessa olleen operaattorini kanssa ja kävelin kotiin kaunis iPhone 4 taskussani.
Todella vanha iPodi mulla löytyy mutta omenakonetta en ole ikinä omistanu, ja tää voi olla ensimmäinen askel siihen suuntaan. Nähtäväks jää rakastunko tähän kalifornialaiseen kaunottareen. Mikäli emme tule toimeen keskenämme, voi sen aina heittää blenderiin.

Onko lukijoilla jotain hyviä aplikaatio vinkkejä? Jotain muita ku ime parsaa ja sun blogi on paskin. Ne mulla löytyy jo, kiitos niistä.

16 kommenttia:

anna kirjoitti...

cool :--)

jen kirjoitti...

Hipstamatic!

Anonyymi kirjoitti...

Sun blogi on aivan HUIPPU! Terkuin vakilukija Turuuust

Anonyymi kirjoitti...

I Am T-Pain!

Anonyymi kirjoitti...

Tuskin kadut tota updatea.
Perus Hesarin lisäks kannattaa hakea ainakin Shazam. Yllättävän toimiva softa tunnistamaan esim. baareissa soivia biisejä.
Jos tili on Sampossa, niin sit niiden softa jolla maksut hoituu lennossa. Ok vaikkei tiliä oiskaan, hakee gps:n avulla lähimmät otto-automaatit.
Kenkäwänkkäilyyn sit NikeID.

-H

Anonyymi kirjoitti...

muista ladata angry birds !
oon ihan koukussa.

ps. lately sun matkustusjutut on ollu mahtavia, kiitos niistä !

Anonyymi kirjoitti...

suosittelen lämpimästi talking tomcat aplikaatiota:)

Anonyymi kirjoitti...

No musiikintunnistus appsit on hauskoja. Mulla on Shazam ja todettu ihan hyväksi vaikka vissiin muitaki löytyy.

Tulet huomaamaan että kuvaat sillä aika paljon vaikket sitä alkuun luulisikaan. Löytyy paljon appseja kuvien pienimuotoiseen käsittelyyn ja vaikka tään sun blogin ylläpitoon.

Jotain ihan hauskoja pelejä tietty löytyy kans.

Itse pidän ehkä eniten eri podcastesteistä jotka tietty päivittyvät aina kun koneessa lataa puhelinta. Paljon eri musa ja DJ podcasteja ja myös puheasiaa ihan suomeksikin. Mukava on esimerkiksi ladata muutama jakso Kinointo casteja luuriin valmiiksi kun pitää reissuun lähteä ja kuunnella kun "elitistit" puhuu elokuvista.

Apple App store on kyllä niin pohjaton kaivo että kaikkea löytyy. Sinne vaan sekaan..

Anonyymi kirjoitti...

Facebook, Twitter, joku blogiohjelma (blogspotille saa oman), HS.fi, Wikipedia. Kantsii pistää googleen top iphone 4 apps.

Sit pelejä: Angry Birds, _ANGRY BIRDS!!_, Bejewled2, Cut the Rope, Peggle, Plants vs Zombies, Zen Bound, FlightControl.

Anonyymi kirjoitti...

Sun blogi on kylläkin paras :) Varmaan oot lukenu väärin...

Anonyymi kirjoitti...

Viber on aika fiksu. Ilmaset puhelut toisiin iphoneihin ja mun käsittääkseni paikasta riippumatta. Eli yhteydenpito ulkomaillekin on maksutonta, jos kaverilla on iphone johon on ladattu viber.

Anonyymi kirjoitti...

Sellasia ei niin elintärkeitä mut ihan hauskoja on jotkut trackerit ja near my now jutut. Eli trackerillä saat selville kaverin puhelinnumeron perusteella kaverin sen hetkisen olinpaikan kartalle. Near my now esittelee sua itteäs lähellä olevia paikkoja (baareja, ravintoloita, kauppoja) ja on ihan kätevä jos oot uudessa kaupungissa etkä oikeen tiedä minne menis.

Unohin sen yhen applicationin nimen mil saa tietoo ketä muita iphonen käyttäjiä on sun lähellä... Se toimii siis vasta sit jos se toinenkin on ladannu saman applicationin eli ihan ketä tahansa ei pääse kurkkii. Puhelin sit lämäsee ruudulle lähel olevat ihmiset ja niiden tekemät esittelyprofiilit/kuvat. Ja sit voi lähettää viestiä et hei sinä siellä 100 metrin päässä, lähetkö kahville?
Eli lähinnä seuranhakuun tämä.. Tai sit voi vaan stalkkaa et ketä kaikkia sattuu olee lähellä :D

Anonyymi kirjoitti...

Bejeweled2! Ei tarvi miettii, miten esim. juna/lentomatka-ajan saa kulumaan..

Anonyymi kirjoitti...

YLE AREENA - the one, the only-

Like The Wolves kirjoitti...

Jäbällä on kyllä yx parhaimmista blogeista!!!!

Tero kirjoitti...

Mo, onnittelut maailman parhaan matkapuhelimen valinnasta. Ja mitä jäbän blogiin tulee, niin oot väärässä. Keep things rolling!