Prä Prä Praha

Kauaa mä en himassa kerenny olee Lontoon ja Pariisin reissujen jälkeen ku oltiin taas putkessa, ja seuraava herätys oli Tsekeissä, Prahassa. Mä olin joskus back in the days siel frendien kans kaks viikkoa riekkumassa kesällä, ja se oli aivan päälikkö reissu, nää muistot mielessä olin enemmän ku fileissä et pääs sinne takas.
Prahassa on todella nätti vanhakaupunki, arkkitehtuuri on kaunista ja kadut kapeita, ja välillä ruokailessa tuntu ettei ruokailutottumukset paljon näiden rakennusten byggaus ajoista ollu muuttunu. Oli mahtava fiilis ku näki kaikki vanhat mestat uusiks, ja muisti mestoi, ei tarvinnu karttojen kans pelailla.

Praha on ku Baltian Las Vegas, Absinth ja paikallinen olut virtaa, kasinoita on joka kulmassa, strippibaareista ja maksullisista naisista puhumattakaan. Viimeks ku mä tarkistin noin 80% miehistä tulee tyytyväiseks alkoholilla, uhkapeleillä ja sillä ku pääsee sahaa polviin palovammat. Yöelämä ei myöskään tarvi kauaks lähtee hakee, joka ilta on jossai jotain... Summa summaarum Prahassa on helppo viihtyä ja pitää hauskaa. . .   Pian lisää Prahaa! 1 kommentti:

milla kirjoitti...

hahah praha kuulostaa hyvältä mut hitto toi sika tossa lautasella perunoiden kera pelottaa mua!
tulin pitkästä aikaa vilkaseen sun blogia mut en sais tehä sitä, koska jostain käsittämättömästä syystä mulle tulee ihan järkyttävä halu lähtee matkalle joka ikinen kerta.