Pelkkää Jouluu

Terveisiä Losista.
Matka tänne meni hiton hyvin, vaikka lähtiessä Suomes tuprutti lunta siihen tahtii et lento oli myöhäs ja Frankfurtis ei paljon kerenny alkaa mitää bretzeleitä vetää vaa juoksukshan se meni. Ehin kuitenki onneks ja kaikki natsas hyvin, ja Nikke Knakkertonin kaltasilla skilsseillä nukuin kaikki lennot ennen kuin laskeuduin pakallista aikaa aamupäivällä tänne ja BOOM. No jet lag.
Kaikki on menny todella hyvin tähän asti ja oon syöny ku porsas, ja kävin kattomassa yhen konsertin jossa oli sellane lainuppi et oksat pois, ihan once in a life time kamaa, ja se varmaan ansaitsee oman postauksen ennen joulua.
Mä oon kans shoppaillu paljon ja aion jatkaa samaan malliin kunnes laukut repee liitoksista. On kieltämättä aika outoo lukee netist miten paljon lunta Suomessa ja on ja blaa blaa blaa, ku on tottunu siihen et jouluna sitä on, tääl paistaa aurinko ja jäbät on teepaidoissa, ja mimmit minihameis, ja silti ihan tonttuna. Se on hauskaa kyl.

Pitäkää lippu kinoksia korkeemalla älkääkä syökä keltasta lunta. Ottakaa kypärä mikäli sellasta tarjotaan.
Pian lisää Losia!
1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ois mahtavaa jos voisit tehä postauksen jossa esittelet sulle tärkeitä/rakkaita tavaroita vaik top5 ja kerrot niistä et mistä ne on ja miks ne on tai sit paikoista jotka on tärkeitä sulle. Vois olla tosi mielenkiintosta ja luulen et muutkin vois tykkää siitä.