Vitamin Water Launch @ Ahjo

Torstai iltapäivänä mun kännykkään tuli tekstarilla random koodi, joka viestin mukaan oikeuttaisi sisäänpääsyyn samaisena iltana design hotelli Klaus Kn Ahjo clubille, jossa juhlittaisiin Vitamin Waterin julkaisua Suomen markkinoille. 

Allekirjoittanut oli heti pykälässä, koska kaikilla reissuilla heti eka vaihtis kokkolan, tai Pink Lemonaden jälkeen on aina ollu Vitamin Water.. Coca Cola Company osti muutamia vuosia sitten ihan järkyttävällä summalla tän vesilafkan sateenvarjonsa alle, ja tästä kaupasta mm. räppäri 50cent nettos huhujen mukaan noin 400 miljoonaa dollaria, ollen yks kyseisen lafkan pääosakkaista.
Oli miten oli, nää juhlat oli järkätty just niinku bileet tuliskin järkkää. Tyyliillä. Kuka ikinä olikaan kapellimestarina, hän todellaki ties paljon kello.

Ilmaisia Vitamin Water takseja oli käyny noutamassa juhlavieraita, ja ne heitti kans jengiä bileistä pois, eli liikkumisesta ei paljon tarvinnu huolehtia. Yhteistyökumppaneille oli myös hoidettu huoneet hotellista.. Kun Bulevardia dallas Ahjoon, oli koko korttelin matkalla jokaisen liiketilan ikkunassa vesipulloja. Sisällä ei kauaks ovesta päässy kun tarjolla oli vaihtoehtoisesti skumppaa tai tietty Vitamin Wateria. Usein tälläsissä tapahtumissa jossain vaiheessa juomat loppuu, safkat loppuu, jengi alkaa haihtuu, täl kertaa oli päinvastoin. Juomaa oli tarjolla vaikka kuinka, ja pöydät notku fressejä salaatteja ja kevyitä finger foodeja.

Illan esiintyjät kuitenkin veti pisimmän korren, sillä illan avas Le Corps Mince De Francoise, aka LCMDF jolla on tosi kova soundi.. Illan DJnä ennen pääartistia vieraita tanssitti DJ Orkidea, ennen kuin lavalle nous legedaarisen, orginaalin Studio 54 DJ Kenny Carpenter, joka myös ennen keikkaa kerto hauskoja stooreja Studio 54sesta, siitä miten kaiken maailman staroja on käännytetty ovelta pois ennen ku hän hyppäs ones and twosin kimppuun.

Nää bileet oli todellaki loppuun saakka kelattu, siellä valittiin parhaiten pukeutunut nainen, jonka voittaja sai Guccin käsilaukun, ja parhaiten pukeutunut mies voitti mittatilauspuvun Ferestä. Myös ympäri ravintolaa kiersi valokuvaaja, ja parhaan poseerauksen suorittanut, sai matkat Nykiin.. Lähtiessä jokainen vieras sai myös pienen goodie bägin jossa oli aina shamppoosta hodari lahjakorttiin sälää, silmämeikkejä, vettä tietty, ja dödö, heheh. .  Myös yhteen goodie bägiin oli jemmattu lennot Nykiin.

Eli aika vimosen päälle oli homma hoidettu. Pitää nostaa hattua. Ja mikä parasta, saa pian Vitamin Wateria kaikista kaupoistakin. 3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Laitas postausta Arvi Lindin 70.v matsista :)

Anonyymi kirjoitti...

awesomeness. koska noita tulee siis kauppojen hyllyihin? :)

Ansku kirjoitti...

Ohhoh, vain on suomessakin tuollasia kunnon kemuja. Täytyykin ottaa tosta vedestä enemmän selvää, kiitos vinkistä!