The Art Of Celebration

Vuodenvaihde on perjantaina edessä, ja sillon on aika koota parhaat frendit ja ehkä se mielitietty lähelle joilla sellane nyt sattuu olemaan, ja kohottaa kristallit kohti paukkuvaa taivasta. Sen jälkee pitää tietysti mennä ulos palelemaan ja ampumaan ne kiintiö raketit taivaalle, ja antaa neidelle käteen ne roomalaiset joilla he voivat sitten sohia minne sattuu niitä pikku tulipalloja..

Mä oon raahannu maailmalta sitä sun tätä joka sopii tälläsiin tilaisuuksiin ja kävin tänää myös Alkossa hakemassa omat suosikkini kainaloon, jotka on hyvä poksauttaa kun aika on kypsä. Muistakaa juhlia vastuullisesti.

Nuvo on janosen kehon nektariinia joka pitää sisällään ranskalaista vodkaa, ranskalaista valkoviiniä, ranskalaista skumppaa, ja liudan eksoottisten hedelmien makuja. .  Oikee mitää vastaavaa en ole ennen kohdannu, ja tää nous viime kesänä yheks mun lempijuomaksi..

Puoliks bailattu Patron tequila, jostaa vissiin edullisempaa Silveriä saa Alkoista ainaki lentokone koossa.

Grey Goossi on ilmeisesti poistettu Alkon valikoimista mun viimisimpien tietojen mukaan, eikä näitä maustettuja versioita ikinä edes tullu tänne saakka. Sitruuna Goossi on mun lempi vodkaa, se on niin raikas et se putoo helposti vaikka suorana jäiden kera. Ilman irvistelyä.

P. Diddyn vodu firma Cîroc on kans erittäin hyvä vaihtis korkealuokkaseks blandikseks. Se on tehty Ranskassa Gaillacin seudun rypäleistä ja on tislattu viiteen kertaan varmistaakseen elegantin maun.

Alkosta alle kybäl lähtee italialainen Tosti Asti, joka on makee skumppa jossa on vivahteita hedelmäkarkeista. Jokainen tuttu joka on maistanu digaa.

Samaan stailiin toinen henk.koht. suosikki Gancia Asti, saman hintanen ku Asti Tosti, ja makukaan ei ole kaukana toisistaan. Tässä on ehkä vähän enemmän rusinainen ja sitruksinen maku. Suosittelen ihan täysii.

Jokaisen Alkon hyllyltä pitäis löytyä mun paras Kalifornialainen kaveri Carlo Rossi. Makee rosee viini, joka on Alkon sivujen mukaan mansikkahillonen... en nyt tiiä siitä mutta parasta mitä 6,48€ saa koko maailmasta heti tuplajuusto aterian jälkee.

Yks uutuus jota en ole vielä ite maukkaillu on Thandi joka on saanu paljon kehuja. Se on Etelä Afrikasta tuotu makee reilukaupan Shiraz rose skumppa, joka on hyvä vaihtis esimerkiks Fresitalle.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sun blogi on muuten ihan paras, mut noi yhdys_sana_virheet vähä vihloo, kun muuten niin fiksulta kundilta vaikutat :)

Anonyymi kirjoitti...

Mitä kieliä sä osaat?

Anonyymi kirjoitti...

Nuvo <3

Anonyymi kirjoitti...

kiitos tästä postauksesta tulee kyllä tarpeeseen eikä tarvii puolta alkoa kokeilla ennen ku löytää jotain mukavaa juhlajuomaa :)

Anonyymi kirjoitti...

Ois kyl paikallaan pitkäst aikaa semmoset uudenvuoden terveiset ihan videoformaatissa niinku sillon joskus aikoinaan, ne oli kingei! Juotko ollenkaa konjakkei vai ootko ihan vodka ja skumppaihmisiä?

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti vinkeistä! Nää juhlajuomat oo nii hallussa.

Nikke kirjoitti...

Moro!
Oisin parin viikon päästä lähdössä viikon reissulle Losiin. Pääasiassa tulee varmaan keskityttyä kaupoissa käymiseen ja toki ois siisti käydä kattomassa klassisia skedespotteja sun muita mestoja. Oisko sulla heittää jotain kauppoja joita ei todellakaan kannata missata tuolla reissulla? Lähinnä skede/lumilauta/sneaker henkiset puljut kiinnostas. Eikä oo väliä löytyykö jotain uusimpia mallistoja, lähinnä hyvien valikoimien ja edullisten hintojen perään oisin. Jos viittisit heittää jotain kauppoja nii ois kova! Ja nimet riittää, loput infot löydän tod. näk. itekki.

Peace, Nikke

Anonyymi kirjoitti...

whaaat? saako nuvoakin nykyisin alkosta? (tuskin, mutta) pakko tarkistaa..

Anonyymi kirjoitti...

Oot jostain tosi tutun näkönen! en vaan saa päähän että mistä.. :o saanko kysyä että mistä oot rahaa noin paljon matkustamiseen ja hulppeiden juomien ja ruokien syömiseen? :-)