Stalin Square

Yks spotti Prahassa jota ei pahemmin mistää turistioppaista löydä, mut on mun mielestä todellaki käymisen arvonen on nimeltään Stalin Square. Tää oli back in the days ihan parhaita skedespottei ja edelleen onkin, ja vaikkei oliskaa menos tekee crooksei on tää kans näköalaltaan Prahan ihan paras mesta.
Se on helppo löytää, siihen menee monta sporaa ja se on kans ihan kävelyetäisyydellä keskustasta. Kesällä siel on kans hyvää piknik seutua mielin määrin. Menkää sinne. Syökää. Rakastelkaa. Skedetkää. Juokaa jotai hyvää. Ihailkaa maisemia. Tehkää stencili. Kattokaa ku toi viisari heiluu ja jos ei oma viisari värähdä kirjottakaa kirje. 


Mulla oli Lontoossa, Pariisissa ja Prahassa testissä muutama Canonin kamera joilla kaikki näiden reissujen postaukset on kuvattu. Myös tulevat Los Angelesin kuvat on suurimmaks osaks kuvattu Canonin G12 kameralla.
Mulla oli aika rajatusti kokemusta järkkäreistä ennen kuin sain nää käsiini, ja siinä meni hetki kun oppi vähä säätelee valotuksia ja aukkoja, mut sit ku siin pääs jyvälle olin aika fileissä. Mä tykkäsin paljon G12 mallista, se on todella kompakti ja kevyempi ku aikaisemmat vastaavat mallit, ja ihan kingiä et siin on kääntyvä näyttö takana. Se menee kaulassa mukavasti, ollen kans mun mielestä todella tyylikkään näkönen kamera.
Toinen kamera joka mulla oli matkassa Canon PowerShot SX30 IS joka omaa ihan törkeen zoomin, kuten alla olevista kuvista huomaa, kaupungin toisella puolella olevasta tornista saa melkee lähikuvia 35X optisella zoomilla. Laajakulman ansiosta se soveltuu myös käytettäväks sisätiloissa erittäin hyvin, toisin sanoen tosi monipuolinen kamera jossa kanssa kääntyvä näyttö. Suosittelen!1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vai mainosmieheks oot ruvennu.. KIva kamera kyllävarmaan.