London Markets

Ennen neitsytmatkaani Lontooseen, kyselin muutamilta tutuilta jotka siellä oli käyny, tai opiskellu tai mitä ikinä et mitä siel kannattaa duunaa, ja jokainen suositteli sunnuntaina järkättäviä marketteja Camdenissä, ja Brick Lanella.
Kävin ensin Brick Lanella joka on aika kingi katu ja mahtavaa aluetta. Kauhee vilinä, paljon vintage kauppoja, pyörä liikkeitä, erikoisesti pukeutuneita tyyppejä ja taloja koristaa katutaide. Mä kiertelin paljon paikkoja ja löysin muutaman hallin mihin pääs sateen suojaan ja mikä parasta oli ne melkee täynnä ruokakojuja. Se tuoksu ku astu sinne sisään oli jotain ihan uskomatonta. Saatavilla oli paljon eksoottisia safkoja maailman joka kolkasta. Itse päädyin syömän jamaicalaista grilli kanaa jossa oli mausteet kohallaan. Jälkkäriks kävin poistamassa ehkä parhaan cup caken mitä oon ikinä syöny. Vadelma valkosuklaa jossa oli sisällä valkosuklaa moussea. . . mmmmmm mnom mnom mnom...

Seuraavaks suuntasin Camdeniin, joka oli aika samaa kamaa ku Brick Lane, mutta todella todella paljon turistimpi. Vintage mestat muuttu äkkiä lävistyskiskoiks, ja fixipajat matkamuistomyymälöiks joissa myytiin kaikkea maan ja taivaan välillä, eniten kuitenkin silmään osu lähes jokaisesta kojusta löytyvät Banksyn taiteesta tehdyt kopiot. Paljon hyvää safkaa näytti Camdenistakin löytyvän, ja nätin kanaalin varrella olis ollu mukava pureskella paremmalla säällä.


Jos katutaide tai graffiti kiinnostelee, niin kannattaa tsekkaa Banksy´n Exit Through The Gift Shop dokumentti. Hyvä pläjäys.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

oi ihanaa! tuol oli dumblineita!!! THIS GIRL WANTS BACK TO CHINA!
hei ja muutenki tosi kivoja matkapostauksii