Decadence Now!

Ekana päivänä Prahassa mä dallasin vähän Kaarlensiltaa pitkin fiilistelemässä, jonka jälkeen suuntasin nykytaiteenmuseolle, jossa oli käynnissä Decadence Now! näyttely. Löysin tän shown netin kautta jo ennen matkaa. Näyttely oli jaettu kahden eri rakennukseen mutta kuitenkin näyttelyllä oli yksy yhteinen linja.
Ensimmäisen talon työt yhdistivät paljon seksuaalisuutta ja luxusbrändien taakse piiloutumista, sekä olisin toivonut että oisin ollut näkemättä teosta jossa kuvattiin hyvin tarkkaan kun mieheltä oli leikattu dikki veke.
Toisessa rakennuksessa joka oli todella näyttävä rakennuksena, sijaitsi aivan joen rannalla, oli siellä laajempi kattaus taidetta ripustettuna. Näyttely oli jaettu teemojen mukaan viiten eri alueeseen, jotka kuitenkin liittyivät vahvasti toisiinsa: Excess of the Self: Pain, Excess of the Body: Sex, Excess of the Beauty: Pop, Excess of the Mind: Madness and Excess of the Life: Death.
Siellä oli paljon hienoja töitä ja sieltä pysty bongaamaan mm Damien Hirstin luurankoja, sekä Jeff Koonsin Heaven teoksia.

Mitä te digaatte näistä töistä?


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika järkky toi hitlerinnahka lattialla.... huuhuh

Anonyymi kirjoitti...

Ainaki toi hitler on loistava! Puhuttelevaa tosissaan nää työt.

elisse kirjoitti...

Nää työt on jääny kummittelemaan mun päähän siitä ku ne täälä näin.. Varsinki noi röntgenkuvat on jollain pervolla tavalla siistejä :DD