Power 106 Cali Christmas In LA

Laskeuduttuani reilu viikko sitten Losiin, kävin ekana muutamassa kaupassa heti ostoksilla, jonka jälkee suuntasin hotellille heittää kamat. Mä en kuitenkaan jääny laakereilleni lepäämään vaikka takana oli aika pitkä matka, nukuin melkee koko lennon Frankfurtista Losiin, ja olin täynnä virtaa.

Mä suuntasin vuokra Chevyni Hollywoodissa sijaitsevasta hotellistani 101 freewaylle joka johdattaa suoraa Universalin Studioille, jossa tänä iltana oli Gibsonin amphiteatterissa paikallisen Power 106 radiokanavan järkkäämä joulukonsertti. Ilta alko aikasin ihan sen takia että artisteja oli sen verran iso liuta. Oli todella siisti tapahtuma, ja paljon kovia esiintyjiä!


Keikan avas YG joka on aika iso Kaliforniassa, ja on saanu paljon radioaikaa "Toot It And Boot It" biisillä. Mä oonki vissiin joskus linkittäny jonku postauksen perää ton rallin.
Tokana lavalle hyppäs Wacka Flocka Flame, jonka "No Hands" soi joka ikisellä clubilla Losissa, myös strippibaareis. Hyvää Etelä kamaa. Se veti hyvän setin, ja esiinty muutaman biisin ajan yleisön joukosta kans joka sai hyvää pöhinää aikaan.

Ekana yllätysvieraina lavalle hyppäs E-40 ja Too Short, jotka veti vaa niiden uuden hittiraidan BITCH!

Tässä vaihees ilta oli vasta aluillaan ja meininki vast lämpeämässä. Seuraavana lavalle pomppas kolme nuorta kundia jotka kulkee nimellä New Boyz... JERK JERK JERK. .

New Boyzzien jälkee nostettii tempoo aika monta numeroa, ku lavalle nous Far East Movement, joka duunaa aika clubi kamaa.. Täl hetkel ei tunnu pääsevän mihinkää ilman et tää LIKE A LIKE A G6 alkaa soimaan. . Kesällä ku kävin Losissa ja Vegasissa soi tää Girls On The Dance Floor joka paikassa.. Näil oli aika hyvä live meno.. Koko posse hirveellä latauksella liikenteessä.


Allekirjoittaneen illan kohokohta oli ku Ricky Rozay, BOUS, Mr. Rick Ross otti mestat haltuu ja veti aika pitkän setin mihin mahtuu uusimmalta Teflon Don albumilta biisei mut kans kaikkii vanhoi helmiä.. Mä olin päättäny jo aikaa sitten et jos Rick Ross tulee johonki Eurooppaan esiintyy mä lähen kattoo keikkaa mut ei onneks nyt tarvinnu lähtee varta vasten, ja kylkiäisenä tuli muitaki artisteja. Olin todella fiiliksissä, tää oli mun yks tän reissun kohokohdista.Koska Losissa on vahva latino kulttuuri, oli Pitbullin keikan aikana aika todella kova meininki, vaikka en henkilökohtasesti ihan hirveenä syty sen kamaan mut tässä kyseisessä tapahtumassa tää toimi.. DALE!

Tokavikana artistina esiinty Chris Breeezy, joka on ilmeisesti mimmien kirkumisesta päätellen voittanu takasin faniensa luottamuksen sen kaiken domestic violencen jälkeen mikä nous Rihannan kanssa julkisuuteen.. Jälleen ei ehkä mikää henkilökohtanen suosikki mut kieltämättä todella vahva lavapersoona ja hyvä tanssimaan, kokonaisuutena hyvä show.. Vierailevina artisteina nähtiin kans mm. Lil Bow Wow, Kevin McCall, ja Tyga jonka musaa mä fiilaan. He veti mm. Deuces biisin kimpassa. .

Illan pääesiintyjänä oli elävä legenda, Mr. JEI JJEIII, Ice Cube, jolta tuli just jonki aikaa sitten uus levy pihalle. Ite ku on kuunellu Ice Cubea paljonki ja kattonu sen leffoi, oli siisti nähä ku äijjä otti lavan haltuun. Sekään ei enää kuitenkaa ole mikää ihan nuorin sälli. .. Ei Kaliforniassa paljon parempaa grande finaalea ois voinu olla ku lopuks pamahtaa "Today was a good day". . . Joutu olee loppuillan ja vähä viel seuraavana päivänäki aika hymyssä suin..4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hullu ilta, ku ois itekki ollu viel paikal kuulemas :D

Anonyymi kirjoitti...

mieletönt!!!!

Jisu kirjoitti...

wow, mikä ilta!:DD Universalilta pelkkii hyvii muistoja, vaikka en ite siä kenenkään keikalla päässy käymää..no, ainaki tuli oltua siinä läheisellä klubilla sen ostoskadun päässä:) tonne takas taas joskus!!

sara kirjoitti...

cooool