Shopping London

Sen jälkeen ku olin lauantaina käyny Pariisissa kattomassa Murakamin Versaillessa ja sunnuntaina hengaillu marketeilla, kävin mun Lontoossa opiskelevan ystävän kanssa syömässä libanonilaista safkaa. Hänellä oli just ollu synttärit eikä hän ikinä ollu syöny meikäläisten kotiruokaa, joten mun oli korkea aika tarjota synttäri tabboulit ja hummukset kehiin, joita sulateltiin sisshan äärellä..

Maanantaina ennen ku oli aika suunnata Heathrown lentokentälle kävin vielä vähän kattomassa nähtävyyksiä ja shoppailemassa Bond Streetillä, Carnaby Streetillä ja Oxford Streetillä. . Mukaan tarttu Zarasta vähän villaa pitämään talvella mies lämpimänä, Uniqlosta vähä flanelia toimittamaan samaa tehtävää, sekä muutama teepaita Nike townista ja Urban Outfitteristä..

Kävin kanssa Tower Bridgellä joka on mun mielestä ehkä nätein nähtävyys koko Lontoossa, ja mikä parasta käväs aurinko hieman pilven takaa näyttäytymässä just ku olin siellä, muuten sai aika hyvin olla sateenvarjon suojassa. . . 

Sitten tulikin aika vastaan, ja piti lähtee kentälle jonottelee ja takas himaan. . Matka meni sika hyvin, pääsin vähä näkee kaupunkia ja mikä tärkeintä pääsin nauttimaan Pariisissa khylddyyyriä minkä takia alun perin reissuun lähin. .
Seuraavaks Prahaan. . .  Diamant pour toujours. .


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voitsä kertoo mitä kaikkii kielii puhut?

Anonyymi kirjoitti...

tappaisin tosta ketusta =)

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Lontoo taipuu ainaki nyt!

Ei tarvi tappaa ketää, niit saa tuolta:
http://www.unionfive.fi/product_details/22839/