IM GOING GOING BACK BACK TO CALI CALI

Huomenna on hieno päivä. Allekirjoittanut matkustaa toisen ja viimeisen kerran tänä vuonna Kaliforniaan, Los Angelesiin. Ei ole mitää muuta paikkaa mihin mielummin päättäisin tän mahtavan matkustusvuoden.
Los Angeles on lempipaikka, silti mulla on siihen vahva viha-rakkaussuhde... Tälläkin kertaa siel on paljon siistei juttui ohjelmassa, mut mä en viel halua puhuu niistä koska sit ne tietty menee vituiks jos alan nyt paukuttelee henkseleitä. Kolme siistii juttuu ainaki pitäs natsaa, saatte jokaisesta tietysti reissun jälkee oman palanne kakkua jos kaikki menee niinku pitää. Pitäkää peukkuja.
Pian ratkeaa myös Victoria´s Secret skaban voittaja, kiitos kaikille osallistujille, siel on monta nättii settii.

Mä oon tosi fiiliksissä et pääsee vetää perus Jenkki roskaruokaa, mä oon syöny taas tän viikon ku oon ollu Suomes todella huonosti, epäsäännöllisesti, seuraavat 10 päivää mä mässäilen. Eniten venaan et saan kunnon hodarin, ja rehellisiä papuja tacojen kanssa. Auringonpaistetta. Pakkasin just kahet plehat laukkuun. Hymyilyttää. Kontulan skedehallin jälkee on kans nättii päästä Venicelle kruisailee, väistelee hippei ja palmui. Juomaan pink lemonadee, fiilistelee jonossa random jengin kans miten kova jengi Lakers on. Losi on mun lempimesta shoppailla. Pakkasin kans mun ostohousut mukaan, eli nyt lähtee.

Oon myös harkinnu, vuoden vaiheessa vois olla hyvä ajankohta päivittää tää koko paska. Muuttaa nimi ja osote ja tehä täst vähä smootimpi. Haluisin kuitenki et vanhat postaukset pysyis uuden sateenvarjon alla mikäli sellanen poksautetaan auki.
Mitä mieltä te ootte?Mä kaivoin mun lippislaatikon perältä arkiston helmen jota oon säästäny, ja nyt on aika sujauttaa tää vintage Soxien suikka sipulin suojaks aurinkoiseen Kaliforniaan. Samanlaista lätsää on näkyny old school äijjil, Dr. Dre sporttaa samanlaista Nuthin But a G Thang musavideossa, ja edesmenneellä legendalla Eazy E´llä oli aina joko Compton lätsä tai tälläne.Pian lisää päivityksiä auringosta, palmujen katveesta.

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Los Angeles on tosi ruma.......... :) mä en hirveesti ite tykkää siitä paikasta mut venice beach on iha jees ja hollywood...

Anonyymi kirjoitti...

ÄLÄ poksauta uutta blogia!!!! jos muutosta kuitenkin kaipaat niin tee smootheja muutoksia tälle "vanhalle"!!! tää on just näin parass!

Anonyymi kirjoitti...

losi ei sytytä mut venice beach on tosi jees ja biitsitki on iha jees=) ja pink lemonade tietty!

Anonyymi kirjoitti...

miten viha ja miten rakkaussuhde?

Anonyymi kirjoitti...

ainakin ulkoasua vois pikkaisen muuttaa nimittäin tää musta tausta ja pinkit tekstit siinä päällä on ehk vähäsen vaikea lukuista ! silmät menee sikkuralle.
mutta muuten ei oo mitään valittamista, ihan ygönen on tää bloggen :-) big up !

Jisu kirjoitti...

Noni, tän merkinnän jälkeen jäin kaipaan Losii entistä enemmän. Tykkään kuitenki enemmän San Franciscosta, jos Californian kaupunkeja alkaa miettimään. Mut Hollywood (omalla tavallaan) ja Venice houkuttelee takas..:) Pidä kivaa!!

Anonyymi kirjoitti...

jep joku muutos tähä ulkoasuu ois jees!

Anonyymi kirjoitti...

hei vitsit!!! eli et tuu lauantaina ponkesiin, olisin odottanut näkeväni sinut =(((

Anonyymi kirjoitti...

kun oot kaliforniasta kotiutunut ni voisitko heittää tänne blogiin jonkun listan sun tän vuoden ulkomaan matkoista? :D olis oikeesti mielenkiintoista nähdä!

Anonyymi kirjoitti...

snoopilla kovempi suikka päässä...

Anonyymi kirjoitti...

ekan kerran aito päivitys! välillä vähä polleiluks menee

Anonyymi kirjoitti...

Ei hitsi mä oon ihan rakastunut tähän blogiin ja sen pitäjään! Jatka samaan malliin!

-Fani täältä Saksan maalta

Jossu kirjoitti...

Jee ihana nähä Losist kuvii!! :) Laita sit lisää kuvii ja tietoi, mitkä on parhaat shoppailu-, bile- ja ruokapaikat, ku tuut takasin sieltä!!
Ois ihana tietää lisää siitä ja saada hienoi kuvia. :)
Oon ite menos sinne maaliskuus 2 kuukaudeks, ni ois kiva tietää vähän enemmän sieltä, ku pelkät perusasiat. :)

Anonyymi kirjoitti...

meikä kannattaa, vaihtelu virkistää!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo poksauta! Tää on aivan paras blogi, ja oot aiivan mieletön komistus, mutta kyl on vähän vaikeaa lukea näitä tekstejä. Hauskaa reissua, enjoyyy!

Vivve kirjoitti...

Shafiikki ota ihan iisisti kaikennäkösten uudistusten kanssa, koska just tällaisenaan(kin) tää blogi on ihan ygönen. Vaikka sä kirjoittaisit keltasella kursiivifontilla ruskeelle pohjalle (..joo - tähän rajoittui selkeesti mun mielikuvitus kauheimmista mahdollisista väreistä) lukisin silti. Keep up the good work etc.

Peas' from Äystralia