Kiss The Past Hello Paris 2010

Kun olin skrollannu Murakamin kamat Versaillessa läpi, ja käyny hakemassa lahjakaupasta itselleni lehden kyseisestä näyttelystä, hyppäsin Pariisin metroon kohti keskustaa. Hyppäsin Eiffel tornin kohdalla pois ja kävelin Trocaderolle, koska vettä tuli ku saavista en siellä kauaa viihtyny mutta koska se oli matkani varrella ei se ollu nakki eikä mikää..

Suuntasin Trocaderolta ihan pienen kävelymatkan päässä sijaitsevaan Palais Du Tokyoon, joka toimii nykyään Pariisin nykytaiteenmuseona. Se on kans skedespottina erittäin toimiva. Siellä oli tällä hetkellä legendaarisen Kids leffan ohjaajan Larry Clarkin valokuvanäyttely. Tää show on ollu aika kovasti tapetilla koska näyttely ilmeisesti oli kielletty kaupungin pormestarin toimesta, kunnes Musée d’Art Moderneen rakennuksen omistus oli vaihtunut, ei pormestari enään voinut asialle mitään. Näyttely on silti k-18.

Monet näyttelyn kuvista voitaisiin rinnastaa pornoon, vaikka monet henkilöt kuvissa näyttävät alaikäsiltä, ovat he kaikki yli 18, silti se on pahottanu monien mielen. Seinillä oli paljon kuvia og NYC skedeejistä, alastomista nuorista harrastamassa seksiä, jengistä vetämässä kovaa kamaa, piikittämässä. Kyseenalainen näyttely on tammikuun 2. asti esillä jos joku on Pariisissa pyörimässä, suosittelen.

Ennen kuin kiirehdin takaisin junaan kohti Lontoota, riensin läpi Champs Elyseen metrolle ja Coletteen, joka allekirjoittaneen yksi lempikaupoista joka on melkee enemmän nähtävyys ku kiva paikka shoppailla. Ne on vieny putiikin ihan uusiin svääreihin, ikkunaa koristeli Issey Miyake Evian pullot, ja tää on harvoista kaupoista Euroopassa jossa myydään Murakamin Kai Kai KiKi pehmoleluja. Kaupan valikoimista löytyy kenkien, vaatteiden lisäks laaja valikoima lomokameroita, elektroniikkaa, kultasia IPhonei, limited edition kelloja ja koruja, sekä yläkerrassa on aina galleria tilassa joku näyttely. Ihan next level kamaa pelkästää. He olivat tehneet myös alakertaan ravintolan joka ei siellä viimeks ollu, ja mä nautin siellä lämpimän ateria. Mukaan tarttu Supremen lehti matkalukemiseks paluumatkalle jossa on juttu mm. Vanessa Veasleyn X Terry Richardsonin Supremen kuvauksista. Sekä ostin myös pipon. 
Siinä vaiheessa kello oli jo sen verran et mun oli aika jo kiirehtiä takaisin Junaan. . Oli kingi päiväreissu, kerkes käydä muutamassa näyttelyssä, kaupoissa ja vähä fiilistellä nähtävyyksiäki ohimennen. 
Seuraavaks takasin Lontooseen! Ei kommentteja: