ARS 11

Mä kävin viikonloppuna fiilistelemässä Kiasmassa uuden karheen ARS 11 näyttelyn. Oli kaunis päivä ja mä potkuttelin kaupunkiin nauttien auringosta.
Tähän näyttelyyn on kerätty paljon teoksia, valokuvia, videoita, ja tilateoksia Afrikasta, tai afrikkalaisilta taiteilijoilta. Paljon makeita juttuja tuli vastaan. Mun yhtenä suosikkina oli pieni kulmahuone jossa pyöri luupilla töllössä dokumentti aikasemmista ARS näyttelyistä aina 60-luvulta saakka nykypäivään, ja samassa tilassa oli kans isoja kirjoja kyseisistä näyttelyistä.

Majat normaalisti tehdään heinästä, mutta tällä hetkellä Kiasmassa on nähtävissä (ja haistettavavissa) lehmänhännistä tehty rakennelma muistuttamaan majaa. Myös lehmännahkoista väsätyt heimovaatteet oli mielenkiintonen kontrasti totuttuihin materiaaleihin. Moni on myös miettiny aivan varmasti milt näyttää yli 5 kerroksinen kerrossänky. Myös tähän kysymykseen vastataan. Mukaan saa kans poimia ilmaseks hienon "shopping for democracy" julisteen, ja tarran voi käynnin jälkee vaik laittaa mopoon kiinni!
Boom!
Ei kommentteja: