Gourmet - Quadici : Size?

Size? kauppoja on ympäri Lontoota, ja ne on allekirjoittaneen mielestä ihan päteviä putkia. Vaikkakin bizznes on keskittyny kenkiin, on näillä tekstiilissä huomattavasti parempi meno jos vertaa heidän suurimpaan kilpailijaan Foot Lockeriin.
Kenkiä on ihan joka lähtöön, löytyy Jordaneita, spessumpia Jeremy Scott´in Adduja, Pointtereita sun muita. Suurin osa kengistä on aika perus kauraa, mut tuolta löytyy helposti hyviä day-to-day kenkiä.

Mä tein hyvän ex tempore löydön, kun huomasin ilokseni et heidän valikoimistaa löytyy Gourmetin kenkiä. Niitä on semi vaikee löytää oikeen mistään, ja ne on kaikki todella siistejä. Ne tuo pienellä italialaisella kosketuksella hyviä remixejä sneakeri peliin.

Mä ostin himaan navy siniset Quadicit, jotka on sekotus vähän kaikkea, jonka takia mä niistä pidän. Ilmatyyny kantapäässä tuo aika ysäri fiilistä, ja varmistaa sen et on hyvä ja pehmee kävellä. Muuten pohja taittuu kärjestä lenkkarimaisesti, jälleen kerran mukavat kävellä. Yläosassa on pientä hiking/ kumisaapas fiilistä, mutta kuitenkin nahkasen reunan tarinaa jatkaa klassiset purkkarien nauhat. Mä oon Losista meinannu joskus aikasemmin jo poistaa tän kengän mutten ikinä löytäny omaa kokoa/ sellasta värii mist diggaisin, mut tää navy toimii kesällä niinku jätski ja mansikat konsanaan. Erittäin fiiliksissä näistä.

Tän henkinen kenkä sopii moneen eri stailiin hyvin.


2 kommenttia:

Dodi S.F. kirjoitti...

Oho! Aika tutun näköinen blogi pitäjä... tullu ehk törmättyy baarissa tai jtn.. tai sit vaan sekotan sut johonkin toiseen.... Nice blog!! keep it up!

wtfdodi.blogspot.com

Eero kirjoitti...

Suosittelen käymään Lontoon second hand-putiikeissa, sielt saattaa löytyy jotai uskomattomii lenkkarilöytöi. Ja jos ei diggaa käytetyst niin ei kannata hämääntyy "second handist," käsittääkseni siel myydään myös ihan uusia tohveleita. Etenki Notting Hillin kaupat oli aikamoisii keitaita. Muutama putiikki sijaitsee Notting Hill Gaten steissin lähettyvillä osoitteissa 56 Notting Hill Gate ja 32 Pembridge Road