Cali Helsinki - Grand Opening

Helsingin Fredalle avattiin täänää uus street wear temppeli jonka suuntaa voidaa alkaa kumartaa. Cali Helsinki on samaa perhettä http://www.caliroots.com/ kanssa. Calirootsilla on Stokiksessa kolme myymälä jotka on kaikki erikoistunu johonkin tiettyihin street wearin osa-alueeseen, Helsingin liiteri tule olemaan väkevä lisäys tähän rosteriin.
Brändejä löytyy mm. Carhartt, Stüssy, The Hundreds, Vans, Adidas Originals, Nike SB, Converse, Levi's Redtabs, Dickies, Stones Throw, HUF, aNYthing, Incase, UNDFTD, Stüssy Deluxe, Diamond Supply Co, Melodica, Perus, Edwin, Pointer, Norse Projects, Independent Trucks, ja Penfield.

Avajaisissa oli väkevä meininki, paljon hyvää jengii oli mestoilla, ja Punavuoren R.Kelly, Stig Dogg veti instore keikan DJ PPn kanssa. Myös Calirootsin ruotsalaiset perustajat oli mestoilla, ja joutuu arvostamaan heidän kädenjälkeä mikä on nyt myös laskeutunut Suomeen rikastuttamaan meiän katukulttuuria.
Arvostan.

Älkää nukkuko, menkää tsekkaa mestat.

Cali Helsinki
Fredrikinkatu 59
00100 Helsinki
Tel: 0207 792 370

Ja käykkää kans tykkää Calista Facebookis täällä:

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kommentoin nyt tähän uusimpaan postaukseen että huomaat mun kommentin. Mutta on pakko päästä sanoon että voi että ikävöin tota Meksikon ruokaa nyt kun kattelin näitä sun kuvias! Olin sielä vaihto-oppilaana ja aiai nam nam ruoka oli parasta! Ja ihmiset ihania lämpimiä, ihan eri meininkiä ku suomessa..

Anonyymi kirjoitti...

aha. toi on kyllä mahtavaa et suomessakin on alettu ymmärtämään, et pukeutumiseen kannattaa satsata. on tää maa calista huolimatta aika pikkune kylä. LV pisti putiikin pystyyn kyl, mut miten tänne saatais merkkejä kuten supreme? siinä merkissä on sentään joku juju, mut markkinat ei varmaan natsaa.