TATE

Jos matkustaa Lontooseen, kannattaa varata aikaa Tate museolle! Se on ilmaista huvia, ja se on ihan holleilla London Eyesta ja Big Benistä. Mua hymyilytti pihalle istutetut koivut, ne sopi hyvin siihen.

Tällä hetkellä siellä pyörii ilmaisten näyttelyiden lisäksi Mirón show, josta sanotaan että hän on ollut yksi modernin taiteen suunnannäyttäjistä, ja on yksi surrealismin luojista.

Ilmaisilla riittä myös paljon nähtävää, ja sieltä voi bongata mm. Warholin self potretteja, erään Picasson taulun joka myytiin hiljattain 17 miljoonalla punnalla. Mua kosketti eniten teos joka on tehty eräästä Beirutin Burj el Murr rakennuksesta, joka on ihan muutaman korttelin päästä mun toisesta kodista. Sitä alettiin 70-luvulla rakentamaan toimistorakennukseks, mut sen jälkeen ku sisällissota alko, sitä ei paljon muuhun käytetty ku snipereiden asemana. Se on liian korkee kaadettavaks, tai räjäytettäväks, koska alue on niin tiheeseen rakennettu. Tää teos kosketti mua eniten. Vaikka oli Boris Mikhailovin valokuvat Ukrainastakin aika kingejä.

Jos pyöritte Lontoos, käykää tsekkaa!


4 kommenttia:

Kara kirjoitti...

Sun blogis kaipaa nyt pikaista muutosta värien suhteen!! Aijotko jossain vaiheesa muuttaa ulkoasua? Hope so soon, if u know what i mean.. Kiitos mahtavasta kulttuuriblogista!

Anonyymi kirjoitti...

Pakko kompata Karaa. Mun on pitänyt pari kertaa jättää tekstit lukematta, kun jotenkin mun silmät ei tykkää tuosta lilasta tekstistä mustalla pohjalla. Mut sehän on tietty mun ongelma, ei blogin kirjoittajan...

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Oon suunnitellu tässä matkaa jenkkeihin ensi talvena, ja tottakai kattoo korista ja änäriä.. tätä blogia seuranneena, oot käyny usein kattoo korista jenkeis, niin millä systeemillä oot hoitanu noita lippuja matseihin..? yks mitä löysin netistä on ticketmaster.com.. kiitos paljon jo etukäteen, jos viittit vähän antaa vinkkejä!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

No hätä, muutoksia tulossa. Malttakaa.


Joo ticketmaster on paras, sielt ottaa vaa "Will Call" liput ni ei tarvi pelkää et hukkuu postis tai midist, käy paikan päält noukkii ja nauttii illasta.
Hyvää matkaa!