Fortnum & Mason

Jos Lontoossa haluaa herkutella oikeen urakalla, tai jos vaikka haluaa viedä himaan messis korkealaatusia englantilaisia herkkuja, kannattaa suunnata Fortnum & Masonille. Heidän myymälä on samassa kohtaa kun missä se alunperin alotti ruokakauppana vuonna 1707. Liiterillä on siis pitkät perinteet, ja heillä on myös "Royal Warrant" joka tarkottaa et he toimittaa tuotteitaan korkeimmalle oikeudelle, ja kuningasperheelle.

Kauppa on ihan muutaman hassun minuutin kävelymatkan päässä Picadilly Squarelta, ja se pitää sisällään monta kerrosta, teetä, leivoksia, suklaata, kahvilan, ravintolan ja paljon muuta. Jos digaa teestä, löytyy tuolta varmasti jotain mikä kelluttaa sun venettä.

Mä ostin himaan pienen tee lajitelman, vähä chocoo, ja keksejä. Leivosten joukosta löysin englantilaisen version ranskalaisesta Èclairista, jossa oli suklaavaahdon sijaan rosévaahtoa, ja samaa päällystettä ku meille tutummissa Berliininmunkeissa. Mä maksoin kamat ja dallasin Picadilly Squarelle nauttimaan mun leivosta auringonpaisteeseen.

 


Fortnum & Mason


181 Piccadilly, London W1A 1ER, United Kingdom, Britannia

+44 845 300 1707 ‎

1 kommentti:

sandr-A-licious kirjoitti...

kiitti näist.
ihan ku ei ois tarpees jo munchy-fiilarit pääl !