Rolling In Rome n Shopping In Milan


Lontoosta on vielä jonkin verran kirjotettavaa, mut kelasin suoda pienet heads upit tulevasta. Mä matkustan ens viikolla ekaa kertaa Milanoon, sekä Roomaan erittäin innoissani. Dekki tulee messiin, ja aion rullailla ympäri molempia kaupunkeja. Ens tiistaina kans ihan sattumalta on palkkapäivä ku herään Milanosta. Sattupa sopivasti.

Mä en ole Italiassa aikasemmin ollu ku Sanremossa, ja Ventimigliassa Rivieralla. Odotanki innol et pääsen syömää Cannoleja.

Rooma on mun viimeinen "must see" kohde. Sen jälkee saa nähä mihin pädytään. Muutama muukin reissu on jo buukattu viel kesäkuulle, joten toivottavasti matkustusjutut napostelee nimittäin niitä on luvassa.

Mä oon huomannu et mulla on erittäin valveutunutta lukijakuntaa, ja jos joku teistä on käynyt Roomassa tai Milanossa, niin otan mielelläni vastaan vinkkejä, ja suosituksia. Mul on kotiläksyt viel tekemättä.
Kiitos vinkeistä jo etukäteen.


6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten sä VOIT matkustaa noin paljon?? Haluun elää tuolla lailla kans!

Jerry kirjoitti...

Nice! Ois kiva jos ois mahdollista saada vähän kuvapostausta Milanon katukuvasta, kun aina kovasti kehutaan että maailman muotipyhätössä on kaikki ihmiset aina viimesen päälle! Ihan näin ohimennen, satuin ajamaan tosta Ventimigliasta ohitse viime viikolla kun olin matkalla costa del solille, niin voitko paljastaa, että onko se käymisen arvonen paikka? Näytti nimittäin aika nuhjuselta siinä moottoritieliittymän kohdalla..

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa! Oon lähössä kesällä Milanoon niin sultahan saa sitte hyvät vinkit sinne! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa ehdottomasti käydä duomon lähellä sijaitsevassa Peck nimisessä ruokakaupassa, kaupassa on huippulaadukkaita tuotteita. Mikäli ei ruokaa tee mieli ostaa niin rakennus tarjoaa kyllä silmäniloa !

Joonas kirjoitti...

Ehkä turhan ilmiselvä vinkki, mut Roomas kannattaa ehdottamasti käydä safkailee pikkukujien ja ylipäätää hiljasempie alueide raflois, eikä niis mitä pahimmilt turistialueilt löytyy. Hitosti maukkaampaa ja lompakkokaan ei valita.

Matkajuttuja jaksaa lukee aina!

Mia kirjoitti...

Moi!

Reilasin viime elokuussa Italiassa ympäri ämpäri. Milanosta pakko sanoa sellainen vinkki, että mene ihmeessä hengailemaan "Parko Sempione"en. Sen lähellä sijaitsee myös yks keskiaikainen linna. Kyseinen puisto oli aivan mahtava, älyttömän iso ja täynnä elämää. Ite vietin siellä picnicillä parikin päivää ja siellä hujahti helposti kuusikin tuntia.