Lontoo : Kolme Eri Hintasta Kunkkuu

Mä oon mun muutaman viimisen Lontoon reissun alla löytäny päteviä asutuksia visiiteille. Hotellin löytäminen Lontoosta, tai muista isoista kaupungeista ei aina ole niin helppoa, joten toivottavasti näistä on apua.

Kallein mut samalla kans pramein vaihtoehto on The W. Se on ihan Picadilly Squaren vieressä, ja siit kävelee kaupoille. Hotellin takapihalla on China Townin portit ja sikana rafloja.
Hotellin aulaa koristaa pelkistetty tyhjyys, discopalloilla maustettuna. Ovimiehet ystävällisesti ohjaa hisseihin, ja saattaa yläkertaan josta löytyy hotellin respa, ja käynti lounge baariin. Hylly täynnä taidekirjoja, ja elämänkertoja, coffe table bookkeja joten siel riittää luettavaa vaikka ei olis seuraa. Mikäli esimerkiks mielitietty on messis, on sielt mukava ottaa pöytä takan ja kynttilöiden seasta.

W London Leicester Square

10 Wardour Street, Westminster, London W1D 6QF, Britannia
+44 20 7758 1000
Jos haluaa enemmän nauttia Lontoosta, ja shoppailla ja kattoo nähtävyyksiä, sen sijaa et bostaa hotellilla, tai haluaa muuten vaan halvemman vaihtiksen on City Continental Kensington hyvä vaihtoehto. Se sijaitsee ihan kulman takana Earl´s Court tubepysäkistä, ja siit on nopeet yhteydet melkee joka puolelle. Hotellin katu on tosi rauhallinen eikä siin edes oikeastaan ole liikennettä, mut sitten 100m päässä on kauppoja, baareja, kiskoja ja safkamestoja. Hotellin hintaa kuuluu perus englantilainen brekkari. Hotelli on todella vaatimaton, mutta helppo ja halpa.

City Continental London Kensington

11-13 Penywern Road, London SW5 9TT, Britannia
+44 20 7373 6514


Jos haluaa rullaa todella halvalla, joutuu splittaa huoneen hostellis muiden kanssa. Hintaa yhelle sängylle kertyy vaivaset 30€ yöstä. Bayswaterin metropysäkistä bout näköetäisyydellä on Smart Backpackers Hostel, joka on todella luotettava ja puhdas mesta. Huoneet on tietysti pieniä. Jokaisen sängyn asukki saa muutaman punnan päivähinnalla vuokrata sängyn alta löytyvän tallelokeron jonne saa kaikki valuables talteen, ni voi nukkuu yönsä rauhassa. Bayswater on muutenki mukavaa aluetta ja siitä kävelee nopeesti esimerkiks Hyde Parkkiin. Muutama pysäkki tubessa ja sä oot nopeesti Oxford Streetillä, tai Old Bond Streetillä.

Smart Backpackers Hostels

48-50 Inverness Terrace, London, United Kingdom W2 3JA, Britannia
+44 20 7487 8333


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

millä lentoyhtiöllä aina lennät to London?

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Normisti Blue1, sil on suorat ja ok hintaset lennot.
Täl kertaa kokeilumielessä lensin Norweigianilla. Sika halpa jo toimi kans ihan moitteettomasti.