Kasvihuoneilmiö

Mä kruisin viime viikkosella maailmankiertueella Turun motaria, ja tein pienen pit stopin Kasvihuoneilmiössä, joka on mugavaa vaihtelua ABClle. Se sijaitsee 75km Stadista ja 90km Turusta, ja liittymästä 20 pitää kääntyy kohti Nummea jos haluu kurvaa pihaan.

Tää mesta on yks Suomen helmistä. Mitään vastaavaa ei ainakaan mulla ole tullu vastaan. Sieltä löytyy kaikkea. Aulassa kasvihuoneen aulassa toimii kahvila joka tarjoilee kotiruoka lounasta, ja muuta purtavaa. Pääasiassa suurin osa kamoista on sisustustuotteita. Heiltä löytyy vakuuttava valikoima moderneja designhuonekaluja, peilejä, kiinalaisia huonekaluja, kristallikruunuja ja koriste esineitä.

Mun lempiosasto on kahvilan yhteydestä löytyvä kirjakauppa, jossa voi tutkailla kirjoja vaikkapa hierovassa tuolissa, ja chillaa hetken. Kasvihuoneen perältä löytyy myös galleria jossa on taidetta kaupan.

Jos vaan sattuu kruisii Turuntietä, suosittelen stoppia Kasvihuoneen kohdalla, varmasti mielyttävä kokemus.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

OMFG, tonne on päästävä joskus ;o mahtavan näköstä, mulla menis varmaa kaikki rahat :D:D harmi ku ei tuu liikuttuu tolla suunnalla ku ehkä kerran kymmenessä vuodessa :S

Anonyymi kirjoitti...

härre god toi mesta on muuttunu viime vuosien aikana! toivottavasti haikala on vielä paikoillaan..