LAKAI - CARROLL 5 'OUT OF CONTROL'

Mulla on uudet lempistiflat! Lakailta tuli tänä keväänä uus Mike Carrollin viides pro kenkä, jossa on klassisen purkkarin siluetti. Kyljen kultanen Flare brändäytyy täydellisesti läpän emblemiin. Hieman pidempi konepelti, ja täysin mokkanen kenkä vulkkipohjalla, ihan täydellinen actionia varten suoraa paketista.

Suosittelen.

Viime viikolla julkastiin kans täst kengästä ihan kingi mainos jonka on ohjannu Frederico Vitetta joka viime kesänä vieraili Suomessa, ihan ku moni näist ketkä kans tähdittää tätä klippii. Siistein mainos vähään aikaan.2 kommenttia:

My kirjoitti...

näitäkään ei tietenkään oo pienemässä koossa ku 40. Kerro sä mulle mikä tämä homma on että naisille ei löydy kunnollisia/kestäviä skedekenkiä. Tai löytyy, mutta harvemmin kukaan tuo niitä suomeen. Jos oot niin asiantuntija ni suosittele mulle jotain kenkää mikä ei heti hajoa tai putoa jalasta!

Diamonds and Pearls kirjoitti...

Kyl monista kengistä nykyää löytyy aina johonki 36-37 lähtien kokoja, mut niinku kaduilta huomaa monet tän päivän skedeejät on aika nuoria ja ne hävii aika nopeesti kaupoista.
Mimmeille ei suoraa tuu "skedekenkiä" hirveesti koska skedeeviä mimmei on suomes joku neljä.
Jos sä haluut kestävän kengän, ni kandee ottaa joku kuppipohjanen vulkin sijaa, ne on aluks jäykempii, mut ne kans kestää pidempää.