Meksiko : Isla Mujeres

Mun ylivoimasesti favorite mestaks Meksikos nous Isla Mujeres. Mun hotelli Playa Tortugalla Cancunis oli 50m päässä laiturista josta lähti tunnin välein sinikeltasia botskeja kohti saarta. Menopaluulippu makso 15$, ja matka kesti bout 20min.
Isla Mujeres on tosi pieni saari, ja sen vaik kävelee ympäri muutamassa tunnissa. Siel on todella rento elämänrytmi, ja todella vähän autoja. Pääasiassa jengi painaa siel menee skoboil, ja golfautoilla, joita voi vuokraa joka kulmasta.

Saaren ykkösbiitsi on Playa Norte, jonne ku pääsee, ei sielt haluu lähtee mihinkää. Kaks Coronaa yhen hinnal nii kauan ku aurinko on taivaalla varmistaa sen ettei sul ole mihinkään kiire (paitsi vikaan lauttaan). Täl Saarel ei ole oikee mitää isoi resorttei, vaa reggae soi ja kaikki on aika pientä. Jos siel aikoo yöpyy, kandee mennä Pocna nimiseen hostelliin, joka on saaren suosituin, ja sen pihalla voi vaikka rentoutua hammokeissa, tai pelaa biitsiä.

Saaren toisessa päässä on Meksikon itäisin kohta. Sieltä löytyy kauniita maisemia, ja muutamia Maya raunioita, joita pääsee tsekkaa muutaman hassun peson pääsymaksulla. Matkalla sinne voi bongaa Gaudi henkisen kotilon mallisen talon, joka on aika nätti.

Mikäli enää ikinä Yucatanin Peninsulan alueelle Meksikoon päädyn, tuun varmasti viettämään mahdollisimman paljon aikaa Isla Mujereksella. Chillein mesta. Tuli mieleen vähän Gili saaret Balilla, meno aika samanlainen.
Suosittelen.




























2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toi vesi ja hiekka. kuolen

Anonyymi kirjoitti...

ihanan näköstä!